Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Bestuur TC Helios 2017.jpg
DSC05208.JPG
DSC05205.JPG
Meest recente foto's
Pannenkoekentoernooi 2017
 Monique Schroijen  Nieuws  389x gelezen

Beste jeugdleden,

Net als voorgaande jaren organiseren we ook dit jaar weer het altijd gezellige Pannenkoekentoernooi, dit jaar op zaterdag 9 september.

Wat is  het?

Het Pannenkoekentoernooi is een leuke dag voor onze jeugdleden om samen met een volwassene korte dubbel wedstrijdjes te tennissen tegen een ander jeugdlid met zijn/haar tennispartner. Het gaat om de gezelligheid en het plezier om samen te tennissen.

Wat is de bedoeling?

Ieder jeugdlid kan zich samen met een senior tennispartner opgeven. Deze hoeft geen lid te zijn van T.C. Helios. Dit kan je vader, moeder, opa, oma, neef, nicht, buurman, juf, meester, etc. zijn. Er worden die dag continue overheerlijke pannenkoeken gebakken, dus tussen de wedstrijden door kun je hiervan genieten!

Hoe ziet de dag eruit?

Het toernooi begint om 9.30 en zal rond 15.00 afgelopen zijn. De indeling wordt gemaakt op basis van speelniveau en we proberen rekening te houden met de beschikbaarheid van de spelers. Meestal speel je de wedstrijdjes óf in de ochtend óf in de middag. Het wedstrijdschema met de speeltijden zal al rond woensdag 6 september beschikbaar zijn via mail en in de kantine.

Hoe aanmelden?

Geef je vóór 2 september op door je naam, naam van je senior tennispartner, telefoonnummer + E-mail, je geboortedatum, speelniveau (rood-oranje-groen-geel) en beschikbaarheid (ochtend-middag-hele dag) te mailen naar jolanda.coenen@home.nl

We hopen je allemaal te zien op 9 september!

Groetjes namens de jeugdcommissie,

Jolanda Hermans en Natascha Carbijn

vrijdag 30 juni 2017, 11:55 uur
Nieuwe Bestuursamenstelling/Nieuwsbrief
 Monique Schroijen  Nieuws  230x gelezen

Sinds de afgelopen ALV van 20 januari 2017 hebben we een nieuwe samenstelling van het bestuur van T.C. Helios. Stefan Segers is gekozen tot nieuwe voorzitter, Benoit Charpentier is de nieuwe penningmeester en Renée van den Kroonenberg is voorzitter van de jeugdcommissie geworden. We zijn erg blij dat we op het laatste moment een voltallig bestuur konden presenteren. Binnenkort zullen we een foto van het nieuwe bestuur posten!

Meer nieuws is te lezen in de laatste nieuwsbrief, editie februari-maart 2017, onderaan dit bericht te downloaden.

Met vriendelijke groet, Stefan Segers (voorzitter), Benoit Charpentier (penningmeester), Monique Schroijen (secretaris), Joeri Verlinden (wedstrijdcommissie), Renée van den Kroonenberg (jeugdcommissie), Maurice Mevissen (kantinecommissie) en Thei Caris (onderhoudscommissie)


Download bestanden
Nieuwsbrief februari-maart 2017 1.3 MB (255x opgehaald)
vrijdag 17 februari 2017, 09:51 uur
Nieuwsbrief oktober 2016
 Monique Schroijen  Nieuws  424x gelezen

Al het laatste T.C. Helios nieuws handig op een rijtje? Download hier de nieuwsbrief editie oktober 2016.


Download bestanden
Nieuwsbrief oktober 2016 554 KB (291x opgehaald)
dinsdag 18 oktober 2016, 12:00 uur
Geweldig 1e Zeskamp!
 Monique Schroijen  Nieuws  465x gelezen

Afgelopen vrijdag 10 juni vond er een waar spektakel plaats op de tennisbanen. De allereerste activiteit georganiseerd door ons Whoz Next team; Zeskamp.

Het team heeft meteen een verpletterende indruk gemaakt want de 1e Zeskamp was een geweldig succes. 

De opkomst was grandioos: bijna 70 kinderen van T.C. Helios en TC Beegden namen in groepjes deel aan de spellen; water verzamelen met het brandweerspel, koning-keizer-admiraal, langlaufen, rondje-om-de-baan, kippen omkiepen, racen over de stormbaan en nog veel meer! Het was geweldig om zoveel enthousiaste kinderen op het park te zien.

Mede dankzij de inzet van TML, de deelnemende kinderen en de vrijwilligers kan het Whoz Next team vol trots terug kijken op een geslaagd evenement. We hopen dat er een traditie is neergezet en dat er nog vele activiteiten als deze Zeskamp zullen volgen.

Foto's van de dag zijn terug vinden in de fotogalerij "Zeskamp 2016".

 

 

vrijdag 10 juni 2016, 23:19 uur


Nieuwsupdate april-mei 2016
 Monique Schroijen  Nieuws  369x gelezen

Download onderaan dit bericht de nieuwsupdate!

Kubus, Zeskamp, HeliTOS, Verre Vogel, onze leden en commissies hebben veel leuke dingen georganiseerd, dus er zit ook vast iets voor jou bij!

Meld je aan, doe mee, kom kijken, tot op de baan!

We wensen iedereen een fijne meivakantie!

Bestuur T.C. Helios 

PS: De 1e HeliTOS avond is DONDERDAG 12 mei. Tot dan! 


Download bestanden
Nieuwsupdate april-mei 2016 1.1 MB (286x opgehaald)
vrijdag 22 april 2016, 14:46 uur
Mooi resultaat Rabobank Clubkas Campagne 2016
 Monique Schroijen  Nieuws  382x gelezen

Bedankt allemaal voor het stemmen!

Afgelopen week mochten we het resultaat van de Rabobank Clubkas Campagne ophalen in Don Bosco. Dankzij de Rabobank-leden die gestemd hebben kregen we het mooie bedrag van maar liefst €385,63 overhandigd!

We willen iedereen die gestemd heeft op T.C. Helios bij deze heel erg hartelijk bedanken!

P.S.: Volgend jaar ook meestemmen? Vraag hier alvast het lidmaatschap aan bij Rabobank Peel, Maas en Leudal. Als je voor 1 januari 2017 lid wordt van de Rabobank dan mag je in 2017 meestemmen.

 

vrijdag 15 april 2016, 16:00 uur
Geslaagd 1e Helios OPEN!
 Monique Schroijen  Nieuws  377x gelezen

1e Helios OPEN 2016 was een groot succes!

Zaterdag 2 april was de openingsdag met het 1e Helios OPEN. Een mega-mix-gezelligheids toernooi voor jong en oud. We kunnen wel stellen dat het een groot succes was!

Er waren bijna 60 leden, jong en oud, die deelnamen aan de pittige warming-up onder leiding van TML. De spieren werden goed gerekt en gestrekt! Na 25 minuten zweten even tijd voor een drankje voordat het toernooi van start ging. De strijd om de wisselbeker barstte los! Iedereen zag er fantastisch uit in de kleurrijke team-outfits. Er werden onderling hele leuke, en soms ook erg spannende wedstrijdjes gespeeld. De teamleden moedigden elkaar goed aan, de sfeer was top.

Om 17.00 werd de zinderende finale gespeeld en mocht team 3 met de wisselbeker naar huis. Gefeliciteerd! Het festijn werd afgesloten met een heerlijke BBQ. Het was een geslaagd evenement, door de grote opkomst, het mooie weer en uiteraard door de goede organisatie. Bedankt allemaal!

PS: In de foto-galerij zijn enkele foto's geplaatst. Nog meer leuke foto's in je bezit? Mail ze aub naar secretaristchelios@outlook.com

maandag 4 april 2016, 22:46 uur
Kantine medewerker gezocht!
 Monique Schroijen  Nieuws  344x gelezen

We zijn dringend op zoek naar medewerkers voor bardiensten op vrijdagavond, zaterdag en zondag tijdens het competitieseizoen.

Heb je belangstelling om op 1 of meer van deze dagen een bardienst te draaien tegen een gepaste vergoeding? Stuur dan een mail naar kantinecommissie@tchelios.nl of bel 06-53573492.

                                                              

vrijdag 4 maart 2016, 10:07 uur
Geweldige slot dag 2015!
 Monique Schroijen  Nieuws  460x gelezen

Afgelopen zaterdag 7 november, was de slotdag van het seizoen 2015. En wat een geweldige dag was het! Na een gezamenlijk ontbijt konden jeugd- en seniorleden gezellige wedstrijdjes tennissen en/of hun energie kwijt tijdens de  uitdagende clinics van TML. Door de sportieve inzet van iedereen én het warme weer zagen we veel leuke wedstrijden, blije (rode!) gezichten en flink wat zweetdruppels. 

Hoe meer mensen op het park, hoe gezelliger het is, en dat bleek. Oud en jong was aanwezig, moedigde elkaar aan en applaudisseerde voor de mooie resultaten van de competities. Het heerlijk eten, de leuke muziek, de goede organisatie, maar vooral de aanwezigheid van zovelen heeft dit gemaakt tot een onvergetelijke dag. Bedankt allemaal!

Er staan al enkele foto's in de map "SLOT dag 2015". Als er door leden nog leuke foto's gemaakt zijn die we op de site mogen zetten, stuur ze dan naar secretaristchelios@outlook.com!

 

zondag 8 november 2015, 13:22 uur
Jubileum DVD T.C. Helios
 Monique Schroijen  Nieuws  397x gelezen
Bestel NU de 50-jarige jubileum DVD!

Jac Engelen heeft van alle activiteiten die tijdens het afgelopen jubileumjaar aan bod kwamen een mooie DVD gemaakt. Voorbereidingen, receptie, feestavond, clinic met Paul Haarhuis, alles staat erop. Een DVD met fraaie herinneringen die steeds waardevoller worden. Deze wil je toch niet missen!

Interesse in de DVD?

Voor slechts €5,- kun je een jubileum DVD bestellen. Geef dit dan door, liefst vóór 31 oktober via secretaristchelios@outlook.com. We verzoeken het bedrag zo snel mogelijk over te maken op het rekeningnummer van T.C. Helios: NL 48 RABO 0119600676 ovv "Jubileum DVD TC Helios" en je naam. 

We proberen dan de DVD bij de slotdag van 7 november gereed te hebben voor je!

dinsdag 20 oktober 2015, 18:00 uur
1 2
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 ALV
 Informatie
 Mededelingen
 Nieuws
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
12 September - 19 November
 Najaarscompetitie

30 Oktober - 11 November
 Clubkampioenschappen

 Competitie teams 
Senioren
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren

Junioren
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens